Excursions en bici

pel parc natural del Montgrí i els voltants de Sobrestany

Sobrestany es troba als peus de la muntanya del Montgrí, però també a la vora de la plana que s'extén fins a Roses. Els nombrosos pobles de la plana estàn connectats per carreteres, però per sort també per camins de terra poc transitats, ideals per a fer una bona excursió amb bicicleta.

Desde Sobrestany a Bellcaire i Verges

Radtour Sobrestany Bellcaire Verges

El camí de Sobrestany a Verges és especialment recomanable els diumenges, dia en què se celebra el mercat de puces i d'antiguitats. A la Fonda, davant el mercat, un pot prendre un café i un entrepà. El bar-restaurant està ple els diumenges, doncs els mateixos comerciants vénen aquí a prendre alguna cosa.

Excursió Sobrestany Bellcaire Verges

De Sobrestany a Bellcaire un agafa l'antigua carretera direcció a Ullà, evitant la carretera principal més transitada. A Bellcaire, després de creuar la carretera pel semàfor, s'ha de seguir recte atravessant el poble fins arribar al camí de terra que porta a Verges, passant sempre pel costat del canal Rec del Molí. Durant el camín un pot arribar a topar-se amb un tractor, però poca cosa més.

De Sobrestany a Ullà

Radtour Sobrestany Bellcaire Ullà

L'excursió a Ullà, el darrer poble abans d'arribar a Torroella, és molt recomanable durant la fira de la poma d'Ullà. El camí és molt variat.

Després de sortir de Sobrestany per la carretera poc transitada cap a Bellcaire, cal seguir recte i no entrar en el nucli de Bellcaire. Seguint direcció cap el Sur un passa per l'Ermita de Santa Caterina. La carretera està mal asfaltada, però hi circulen pocs vehicles.